Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szárított gombák

Vitamindús alapanyag, ami hosszú időn keresztül eláll a kamrában. A kíméletes szárítási eljárásnak köszönhetően megmarad a gombák vitamin és ásványianyag tartalma. Hasznunkra válhat, ha nem tudunk minden nap boltba járni, mégis szeretnénk változatos étrendet tartani.

1 csomag  szárítmány kb. 10-szer annyi nyers gombának felel meg. Szárítás során a gomba víztartalmát nagymértékben csökkentjük, így a szárított gombából készült ételek íze, illata sokkal karakteresebb, színe is intenzívebb, mint a nyers gombának. 

A szárított gombát előző este beáztatjuk, felhasználáskor a felesleges vizet kinyomkodjuk, az áztatólevet célszerű felhasználni a főzés során, mert tartalmazza az áztatás során a vízbe kioldódó értékes ízanyagokat.  A szárítmányt áztatás nélkül is felhasználhatjuk zöldséglevesbe, pörköltbe, így a főzésideje valamivel hosszabb lesz. 

Ajánljuk levesek, krémlevesek, rántotta, pástétomok elkészítéséhez.

Rendezés:
Nézet:
690 Ft

Nincs mindig lehetősége friss laskagombát vásárolni, de szereti a laskagombával párosított ételek ízvilágát? Netán különleges fűszert keres? Kiegészítené éléskamráját vitaminokban gazdag és ízletes, de egyben sokáig elálló finomsággal? Ne habozzon tovább, ismerje meg szárított laskagomba termékünk tulajndoságait és próbálja ki, nem fogja megbánni!

1.990 Ft

Nincs mindig lehetősége friss Shiitake gombát vásárolni, de szereti a  Shiitake gomba által teremtett különleges ízvilágot? Felturbózná éléskamráját vitaminokban gazdag és ízletes, de egyben sokáig elálló finomsággal? Netán a hétköznapi vitaminoktól eltérő, finom étrend kiegészítőt keres? Ne habozzon tovább, ismerje meg szárított Shiitake gomba termékünk tulajndoságait és próbálja ki, nem fogja megbánni!