Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Őrlemények

Őrleményeink között megtalálhatóak nem hétköznapi fűszerek, melyek új ízeket hoznak a mindennapokba, illetve természetes étrendkiegészítők, melyek egyszerre tartalmaznak vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket és bioaktív összetevőket. A kíméletes szárítási és őrlési eljárásnak köszönhetően megőrizzük a gombák minden jótékony összetevőjét.

Rendezés:
Nézet:
4.200 Ft

Természetes immunerősítőt keres, mely egyszerre tartalmaz vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket és bioaktív összetevőket? Akkor jó helyen jár! A Ganodermából készült őrlemény tartalmazza a Ganoderma gomba minden részét, ezáltal a gomba összes összetvőjét. Ismerje meg a Ganoderma jótékony hatásait és próbálja ki, rendelje meg termékünket!

1.180 Ft

Unja már a hétköznapi fűszereket, szeretne valami újat kipróbálni? Feldobná a mindennapi étkezéseket valami új ízzel? Netán szeretné a gombákkal hadilábon álló csemetéivel megszerettetni a gombák ízvilágát?  Jó helyen jár, tegyen egy próbát, gazdagítsa ételeiket laskagombából készült fűszerünkkel!

2.770 Ft

A hétköznapi vitaminoktól eltérő, finom étrend kiegészítőt keres? Unja már a bolti fűszereket, szeretne valami újat kipróbálni?  A kettő most egyszerre is lehetséges! A Shiitake gombából készült őrlemény ugyanis étrendkiegészítőként és fűszerként egyaránt alkalmazható! Ismerje meg a Shiitake gomba remek tulajdonságait és próbálja ki!