Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ganoderma por vagy kapszula?

 

A Ganoderma lucidum (magyar nevén pecsétviaszgomba) számos kedvező hatását kutatják világszerte, melyek szerint erősíti az immunrendszert, elősegíti a szív-és érrendszer megfelelő működését, pozitívan befolyásolja a méregtelenítési folyamatokat.

Amennyiben valaki szeretné kipróbálni e gyógygomba szuper hatásait, kétféle formában vásárolhatja meg az üzletekben: őrlemény vagy kapszula formájában. Na de melyiket érdemes megvásárolni?

Mi segítünk választani!

ganoderma_szaritott

Ganoderma őrlemény

Az őrlemények mellett szóló legfőbb érv, hogy míg a kapszulák tartalma nehezebben szemrevételezhető, ellenőrizhető, addig az őrlemény fizikai tulajdonságai (szín, illat, állag) jól megfigyelhetők, így ez egyfajta garancia a minőségre.

Másodsorban a kapszulák lenyelése sokaknak problémát okozhat. Ezzel szemben az őrleményt könnyebb lenyelni.

Harmadrészt az adagolás rugalmasabb, kevésbé keretek közé szorított, ezáltal jobban személyre szabható.

Negyedrészt változatosabb módon fogyasztható különböző élelmiszerekkel kombinálva. A Ganoderma esetében többletet jelent, hogy ebben a formában friss kávéban elkeverve különleges gasztronómiai élményt ad. Kesernyés, jellegzetes íze nagyon jól harmonizál a kávééval és néhány egyéb élelmiszerrel, így kevésbé „gyógyszerszerű” a fogyasztás élménye.(LINK)

A laskagomba vagy a shiitake őrlemények esetében pedig nem csupán étrendkiegészítő, hanem remek fűszer is: mindkettő különleges ízt kölcsönöz az ételeknek, amit a kapszula nyilvánvalóan nem tud.

Ganoderma kapszula

A fentebb említett előnyökhöz képest a kapszula az egyszerűbb fogyasztást és adagolást teszi lehetővé. Ugyanakkor ehhez szükséges a kapszulának, mint adalékanyagnak az elfogyasztása is.

Emellett sokak számára e termékek ránézésre közelebb állnak a gyógyszerekhez.

Ganoderma por vagy kapszula?

Oriens Gomba őrlemények

Mi az Oriens Gombánál az őrleményeket részesítjük előnyben. Elsődleges üzenetünk az őrleményeinkkel, hogy számunkra a minőség az első, azaz aki kibontja termékeinket, egyből szemrevételezheti és ellenőrizheti a tartalmukat. Hiszünk benne, hogy vásárlóink is előnyben részesítik a minőségi és biztonságos hazai forrásból származó termékeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Hírek