Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési és szállítás lehetőségek

Szállítási módok

Személyes Átvétel

Személyes átvételre jelenleg a cégünk székhelyén van lehetőség:

Székhely: 4283 Létavértes, Szél utca 21-23.

Házhozszállítás

Cégünk a FOXPOST futárszolgálattal áll szerződésben. A szállítási díj csomagonként 1.649 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes. Az utánvét díja 191 Ft.

Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el!

Csomagautomata

Cégünk a FoxPost futárszolgálattal áll szerződésben. Vásárlónak lehetősége van FoxPost csomagautomatába történő kiszállítást kérni. E szállítási mód kiválasztásánál szükséges egy átvételi pont megadása, melyet a webáruház automatikusan felkínál.

A szállítási díj csomagonként 951 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes. Az utánvét díja 191 Ft.

Kárveszély átszállása

Ha Szolgáltató vállalja a termék vevőhöz történő eljuttatását, a kárveszély akkor száll át a vevőre, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik személy birtokba veszi a dolgot. A kárveszély a fuvarozónak történő átadáskor átszáll a vevőre, ha a fuvarozót a vevő bízta meg, feltéve, hogy a fuvarozót nem az eladó ajánlotta.

Fizetési módok

Felhasználó megrendelésének elküldésével tudomásul veszi, hogy rendelése fizetési kötelezettséggel jár. Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhat:

A termékek árának kiegyenlítése a rendeléssel egy időben:

  • Bankkártyás fizetés a Barion szolgáltatón keresztül

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  • Banki előre utalással: fizetés közvetlenül a Szolgáltató bankszámlájára.

Számlaszám: 53900076-13004585-00000000

Számlavezető intézet: Takarékbank Zrt. (Békés) (5540 Szarvas, Szabadság út 30.; 02 10 060340)

A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelésszámot.

A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Személyes átvétel esetén:

  • lehetőség van a termék(ek) árának átvételkor történő kiegyenlítésére: kizárólag készpénzzel .

A termék kiszállításakor az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • A kiszállítás történhet házhoz, illetve csomagautomatába. Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül házhozszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
  • Amennyiben a megrendelt termék csomagautomatába kerül kiszállításra, a Vásárló a megrendelés végösszegét kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni a megrendelt termék(ek) átvételekor.