Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Régi hagyomány új köntösben - Nagy választék várta az Egyháztáji vásár látógatóit

Szombaton, április 17-én mi is részesei lehettünk egy régi debreceni hagyomány újjáéledésének a Leány utca 2. szám alatt. A Magyar Református Szeretetszolgálat, a Nagytemplomi Református Gyülekezet, valamint a Hajdúság Éléskamrája közös szervezésében elvarázsolt hangulatú vásáron vehettek részt az ide látogatók.

Kerámiák, sajtok, mézek, húsok, chilik, szörpök, csokoládékülönlegességek, és természetesen az Oriens gomba termékei közül csemegézhettek a látogatók. A rendezvényre Debrecen 40 kilométeres vonzáskörzetéből érkeznek őstermelők és kitermelők a vásárra, bőséges választékot nyújtva a vásárlók rendelkezésére. 

Az alábbi viedóban betekintést lehet nyerni a vásár kedvességébe. Akinek kedve támadna felkeresni a vásárt ne szomorkodjon, minden hónap harmadik szombatján megrendezésre kerül a rendezvény, így május 22-én ismételten részt lehet majd venni ezen a rendezvényen. A szervezők hosszú távra terveznek, és később szeretnék kibővíteni különféle programokkal: egyebek mellett kézműves foglalkozások vagy akár ugrálóvár is várja majd a gyerekeket, de borkóstolóban is gondolkodnak. Újabb termelők is jelezték, hogy szívesen jönnének, így várhatóan bővülni fog a vásár kínálata a következő alkalmakkor.

Dehir - Nagy választék várta az Egyháztáji vásár látógatóit

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek